Hej mina inspirationer.
I detta inlägg är det lite känslostormar som spökar i mitt huvud. 
 
Ni vet när man känner att vad man än gör blir det fel, samt att när man känner att man inte mår så bra som man brukar. Visst, Livet är ju upp och ner ibland. Men nu känns det extra tufft. Har en del viktiga val jag måste ta mig igenom och det är väldigt jobbigt just nu därav har jag inte vart så aktiv här. Känner ni igen er? jag vet att jag måste vara stark, hålla ut ta tag i mina problem. Men i bland vill man bara lägga sig ner och gråta och ligga kvar där, länge. 
 
Vill helst inte gå in just nu på vad det exakt är. Men har vart på ett läkarbesök där det konstaterades att jag är deprimerad. Och det är till och från hela tiden med mitt mående. 
 
Jag skaffade denna blogg för att kunna inspirera men samtidigt vill jag vara ärlig med mitt mående ibland. Livet har gett mig för mycket just nu. Det är för mycket saker jag måste ta tag i. Som är väldigt jobbiga. Samtidigt är jag så tacksam att jag har er alla och skaffat dessa konton som får mig att bli mer inspirerad och må lite bättre och få gnistan tillbaka.
 
Jag vill verkligen tacka min chef som ger mig denna möjlighet att kunna jobba hemifrån i min egentakt dessa dagar, är glad att jag har ett sånt arbete. Samt så är det alltid en inre stress att förlora pengar pga av psykisk ohälsa som gör att man inte kan vara på jobbet. Men somsagt, är glad att jag har en sån förstående chef och ger mig denna möjlighet att få komma tillbaka i min egentakt. 
 
Upplever ni sådana stunder? jag tycker att det är viktigt att veta att livet inte är en dans på rosor jämt. Samt att jag vet att det inte bara är jag som känner såhär. Och samtidigt som jag vet att det kommer bli bättre.
 
Dela gärna med er av era tankar och ideer och vad ni brukar göra när livet känns rent utsagt skit.
 
Tack för alla er som insiprerar mig till att vara en bättre människa. Jag uppskattar det någon så otroligt även fast jag är ny med detta bloggande, instagrammande osv. 
 
Ha en fin kväll nu och ta hand om era nära och kära så ska jag försöka samla mina tankar och gå och lägga mig om en stund. 
 
En annan dag kanske jag går in på problemen djupare men jag orkar inte det just nu. Och om ni vill förstås.
 
Vill ni följa mig på instagram så heter jag:
ekonomiomiljo
 
Tack för mig idag, Kram på er!